A barn conversion in Dunchurch

These buildings were to the rear of an old butchers shop and comprised of a pie room, two walk-in refrigeration rooms and a larger storage barn to the rear. The building needed complete restoration, underpinning, re-grouting, new chimneys, floors and a new roof.

Structural beams were used to provide support for the first floor, accommodating the bedrooms and a bathroom.

As many of the original features as possible were incorporated into the new interior and reclaimed materials were sourced to ensure a traditional feel to the finished barn.

Externally the area surrounding the building was landscaped using a variety of reclaimed stone slabs, cobbles and paving and a small walled lawn area was created.

butchers-barn-33butchers-barn-22butchers-barn-11old butchers barn 1old butchers barn 2old butchers barn 6old butchers barn 7old butchers barn 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>